Erdal Akbas Föreläsare

Once upon a time

Historien om Erdal

Erdal Akbas är född av kurdiska föräldrar och uppväxt i centrala Turkiet i staden Konya. Han läste på mellanstadiet och gymnasium i Turkiet och flyttade till Sverige när han var 18 år. Hans första jobb var att diska och städa på en pizzeria medan han lärde sig att baka pizza. Innan han ägnade sig åt coachning och föreläsningar jobbade han inom olika branscher och haft flera företag.

I sen ålder bestämde Erdal sig för att studera och göra karriär. Han har gått på 4 olika utbildningar inom personlig utveckling, beteendevetenskap och ekonomi.

Under sina studier träffade han journalisten, programledaren och föreläsaren Alexandra Pascalidou på en av hennes inspirationsföreläsningar. Han blev djupt inspirerad av hennes livshistoria och framgångsresa. Det dröjde inte länge förrän Erdal bestämde sig för att en vacker dag börja jobba som inspirationsföreläsare. 3 år senare fick han jobb som coach på ett utbildningsföretag och samma vecka blev han tillfrågad om han även ville hålla föreläsningar. Det var den möjlighet Erdal var ute efter och det blev början på ett nytt liv som föreläsare.

Som invandrare med arbetarbakgrund och många hinder på vägen till framgång har Erdal gjort en lång och spännande resa. Enbart med hjälp av sin ambition och passion!

I dag är Erdal Akbas en mycket uppskattad föreläsare som har inspirerat tusentals personer att uppnå sina drömmar inom både karriär och entreprenörskap.

Han är inspirationsföreläsare, karriärutvecklare, diplomerad professionell coach, entreprenör och integrationspedagog.